Ons verhaal

Na vele jaren hard werken, werd het tijd om de fakkel door te geven aan de derde generatie. De dochter Anke en haar echtgenoot Joris zijn de volgende die de zaak instapten. Na wat opfrissingswerken en kleine aanpassingen zijn zij klaar om de succesvolle zaak verder te zetten.

 

Kwaliteit en service staan zoals in het begin nog steeds centraal. Werken met verse en artisanale producten blijft ook voor de derde generatie een must.

Ontdek...

ONS VERHAAL

In 1957 begonnen Georges en Hilda een winkeltje van pralines en doopsuiker. In 1968 werd het huis ernaast gekocht en kwam er een tea-room bij met 20 zitplaatsen. Het ijs en het grootste deel van de taarten werden toen al artisanaal bereid.

 

In 1986 werd de zaak overgenomen door dochter Iris en echtgenoot Wilfried en uitgebreid naar 40 zitplaatsen.

Na verloop van tijd werd in 1993 een ingrijpende verbouwing gedaan zodat de eerste verdieping ook plaats biedt aan 70 personen.

 

In 2013 stopte de chocolatier waar ze al 50 jaar mee samenwerkten. Ze vonden geen alternatief met dezelfde prijs/kwaliteit verhouding en zo transformeerde ook de winkelruimte naar tea-room.

 

Copyright @ All Rights Reserved